Ga naar de inhoud

Specialized hoofdsponsor van eerste Ronde van Ulft / Theo Overbeek Memorial

We zijn slechts een kleine twee weken verwijdert voordat de eerste Ronde van Ulft, in het nieuwe jasje, van start zal gaan. Als organisatie hopen wij natuurlijk dat de ronde een enorm succes gaat worden. Om de wielerronde tot een succes te maken hebben wij naast goede mensen vooral trouwe en loyale sponsoren nodig.

Met Specialized hebben wij een hoofdsponsor gevonden die de sportieve ambitie van ons evenement onderstreept. De fietsenfabrikant, met het Europese hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg, staat bekend om zijn high-performance racefietsen. Tevens is er ook een band met Theo Overbeek, naar wie de wielerronde vernoemd is. Zowel Thom als Frank van Dulmen, beide werkzaam bij het bedrijf, kende Theo al vanaf jonge leeftijd.

De in het oog springende fietsen kunnen wij ook aan de start verwachten bij de Amateurs, waar een groot aantal werknemers van Specialized aan deel zal nemen namens het eigen team de Workforce.

Natuurlijk kunnen wij ons evenement niet mogelijk maken zonder de steun val al onze sponsoren en partners. We zijn dan ook bijzonder blij met alle steun die wij hebben gekregen van de (lokale) ondernemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *