Ga naar de inhoud

Steun ons

De Ronde van Ulft wordt georganiseerd door een groep enthousiaste wielerliefhebbers die als doel hebben de wielersport in de regio Oude-IJsselstreek te stimuleren middels sportieve evenementen. Om ons doel te bereiken, hebben we jouw hulp nodig. Word een trotse sponsor van ons evenement en help ons om een positieve impact te creëren in de gemeenschap!

Theo Overbeek Memorial – Ronde van Ulft

De Ronde van Ulft is een spectaculair wielercriterium die plaatsvindt in het prachtige centrum van Ulft. Dit evenement brengt fietsers van alle niveaus en leeftijden samen voor een dag vol sportiviteit en plezier. We bieden verschillende wedstrijden aan, zodat zowel beginners als ervaren wielrenners kunnen deelnemen. Met een uitdagend parcours en veel publiek langs de hekken, beloven we een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Ons Doel: Naast het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl willen we met dit evenement ook een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap. De opbrengsten van ons evenement zullen worden gebruikt om de (jeugd)wielersport in de regio Achterhoek te faciliteren. Met jouw sponsoring kunnen we ons belangrijke werk voortzetten.

Hoe Kun Jij Helpen? We waarderen elke vorm van sponsoring, groot of klein. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

  1. Hoofdsponsor*: Als hoofdsponsor van de Ronde van Ulft krijg je prominente zichtbaarheid op al onze on- en offline marketingmaterialen, een prominente plek aan het parcours voor je spandoeken, 4 gratis VIP tickets én wordt je naam aan het evenement verbonden. Dit is een geweldige kans om bijvoorbeeld je bedrijf te promoten en je betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen.
  2. Supersponsor: Als supersponsor krijg je vermelding op onze website, sociale mediakanalen en drukwerk, 2 gratis VIP tickets en een plek aan het parcours voor spandoeken. Dit helpt je bedrijf om meer bekendheid te krijgen onder onze deelnemers en vele supporters in de regio Achterhoek.
  3. Topsponsor: Als topsponsor krijg je vermelding op onze website, 1 gratis VIP ticket en een plek aan het parcours voor spandoeken.
  4. Rugnummer**: Als rugnummer sponsor komt uw logo of naam prominent op het rugnummer te staan van al onze deelnemers.
  5. Sponsor: Als sponsor vermelden wij uw logo of naam op onze website.
  6. Vriend van Theo: Als “Vriend van Theo” kun je een bedrag naar keuze schenken om ons evenement te ondersteunen. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het bereiken van ons doel.

*         Er is maar 1 hoofdsponsor mogelijk voor het evenement.
**        Er is slechts 1 plek als rugnummer sponsor

Word nu een sponsor van de Ronde van Ulft en help ons om een verschil te maken! Iedere sponsor zal door de speaker vernoemt worden tijdens de wedstrijden. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens om de mogelijkheden te bespreken.

Dank je wel voor je steun en bijdrage aan ons evenement. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Theo Overbeek Memorial Ronde van Ulft een groot succes wordt en een blijvende impact heeft.