Ga naar de inhoud

Geslaagde derde editie Ronde van Ulft

Afgelopen zaterdag 1 juni stond de derde editie van de Ronde van Ulft op het programma. We begonnen de dag met de Koen Bouwman Dikke Banden Races om 15:00u. Ruim 60 kinderen namen het tegen elkaar op in de verschillende leeftijdsklasses.

Regio 8 was ook aanwezig tijdens onze wielerronde en maakte het volgende verslag.

Framerunning

Nieuw op het programma was het onderdeel Framerunning. Bij dit onderdeel, waar de deelnemers op een speciale (driewielige) loopfiets zonder pedalen zo veel mogelijk rondes proberen af te leggen, werd het publiek getrakteerd op een vermakelijke race. Hoewel de deelnemers moe (maar voldaan) over de finish kwamen was het een belevenis om op het parcours van de wielerronde met publiek te mogen racen.

Theo Overbeek | Ronde van Ulft

De afsluiting van de dag zijn onze traditionele wielercriteriums. Als één van de laatst overgebleven ‘rondjes om de kerk’ in de regio mochten we weer rekenen op een mooi deelnemersveld in de Open Klasse, Amateurs/Junioren én het Open Ulfts Kampioenschap.

Met in totaal ruim 75 renners mogen we spreken van een geslaagde dag en kijkt de organisatie terug op een enorm mooie sportdag.